Programmet Äntligen hemma var ett annat av TV4:s flaggskepp. I hela 20 år (1997-2017) var programmet med Martin Timell som programledare en stor anled

Programmet Äntligen hemma var ett annat av TV4:s flaggskepp. I hela 20 år (1997-2017) var programmet med Martin Timell som programledare en stor anledning till varför tv-tittare kollade på TV4 om kvällarna. Programmet fick ett abrupt slut i samband med att Martin Timell fått stå till svars i tingsrätten och sedan hovrätten för handlingar han påståtts ha begått.

Programmets handling

Programmet Äntligen hemma gick ut på att tittarna fick inredningstips och hur man även byggde olika saker. Vissa reparationer av föremål ingick också. Målet var att vara ett komplett inredningsprogram där samtliga tittare ur alla ålderskategorier skulle känna sig delaktiga i vad som skedde.

Är det bra att vara händig när man bygger?

Det är alltid bra att vara händig, men man bör inte se ohändighet som ett reellt hinder. Man kan steg för steg följa vad som sker när Martin Timell snickrar eller se Youtube-klipp när andra gör det. Att snickra handlar ofta om att pröva själv tills det blir rätt. På sätt och vis är snickrande en förlåtande aktivitet då man kan göra fel flera gånger men till slut ändå få det att klaffa. Det är en stor fördel som många upptäckt.