De flesta tänker på stora möbler, tavlor och lampor när de planerar inredningen. Det finns dock vissa detaljer som är ytterst viktiga för funktionaliteten och trivseln i hemmet. Att lägga lite extra pengar på att köpa en bra köksblandare, handfat samt värme- och ventilationssystem kommer att ge ett funktionellt hem.

Köksblandare

En köksblandare är en vattenkran med reglage som blandar varmvatten med kallvatten. Många tar denna detalj för given, men det finns mängder av olika varianter att välja bland. Du kan exempelvis välja mellan engreppsblandare och tvågreppsblandare samt med svängbar pip. Vissa köksblandare har även en diskmaskinsavstängning vilket innebär att du kan stänga av vattnet till diskmaskinen direkt på blandaren istället för under diskhon. Kökskranen spelar en grundläggande roll i köket och därför är det viktigt att välja en bra modell som håller i många år. Hos Rörfokus hittar du ett enormt utbud av köksblandare i olika modeller och prisklasser. Om du ska renovera hemma eller helt enkelt behöver byta ut köksblandaren kan du med fördel höra av dig till Rörfokus kundservice så hjälper de dig att hitta rätt blandare.

Handfat

Handfatet i badrummet är en annan detalj som är avgörande för funktionaliteten i hemmet. Förutom att tvätta händerna används handfatet även för att tvätta ansiktet, rakning och mycket mer. Se därför till att välja ett handfat som är tillräckligt rymligt och praktiskt utformat.

Värme- och ventilationssystem

Att kunna reglera värmen i hemmet är grundläggande för att hemmet ska vara mysigt och beboeligt. Detta gäller överallt, men framför allt i länder som Sverige som har ett mycket omväxlande klimat med kalla vintrar. Hos Rörfokus hittar du även många olika smarta sätt att värma upp huset på, bland annat golvvärme, värmepumpar och luftkonditionering.