Det finns egentligen inget bra ord för att beskriva vad man gör när man smyckar sitt hus. Det kan handla om att man utsmyckar, formger, präglar med me

Det finns egentligen inget bra ord för att beskriva vad man gör när man smyckar sitt hus. Det kan handla om att man utsmyckar, formger, präglar med mera.

Julpynt

Att folk försöker bräcka alla grannar med sitt julpynt är inget nytt under solen. I USA har det till och med gjorts dokumentärer om personer som pyntat sina hem med hundratusentals ljus, vilket krävt en enorm strömförsörjning, både från befintligt håll men även från externt håll.

Det många gör är att göra snögubbar (om det är en riklig mängd snö som är att tillgå), sätta ut marschaller, kransar, linda elljus runt balkongstänger med mera.

Färgen på huset

Att välja färg på huset är för många en svår uppgift att ta sig an. Inte bara vill man själv bli nöjd, utan man vill också att grannarna ska tycka om färgen de betraktar. Det man måste komma ihåg som husägare är att i intervaller måla om huset för att det ska behålla sin motståndskraft mot väder och vind, men givetvis också för att färgen ska fortsätta vara fin.

Dörrar, fönster

När man köper ett hus kan man ofta välja vilken typ av dörrar och fönster man vill ha. Dessa har en stor betydelse för hur man kommer trivas inomhus.