Inredning ses av en del människor som rätt ytligt och inte så hjärtligt alla gånger. I dessa tider där Instagram-inlägg värderas högre än mycket annat

Inredning ses av en del människor som rätt ytligt och inte så hjärtligt alla gånger. I dessa tider där Instagram-inlägg värderas högre än mycket annat så är det inte så konstigt. Man vill visa upp sitt hem och få folk att tycka att det ser häftigt, prydligt, ombonat ut och man kan även nämna andra adjektiv värda namnet.

Det tar tid

Om man vill satsa på sin framtid så är kanske inte hobbyn inredning värd att lägga allt för mycket tid på. Förutsatt att du inte vill bli professionell designer eller heminredare förstås, då kan det vara värt att öva även hemma.

Lägger man för mycket tid på att bestämma vilken färg lampskärmen ska ha så kan man missa många sociala aktiviteter med mera. De flesta skulle nog komma fram till slutsatsen att man hellre har ett grått hem fyllt av vänner istället för ett färgrikt hem utan vänner i. Om man är tajt med en vän så kan man i samförstånd diskutera vilka inredningsknep som är bäst. Som en bonus får man då social gemenskap och kan även passa på att ta fikapaus eller liknande för att ha roligt tillsammans. För det är viktigt att ha kul när man inreder!