Älskar du inredning och har en förkärlek till naturmaterial? Då är sten ett perfekt material att jobba med och att inkludera i din inredning. Naturmaterial i hemmet gör hemmet mer harmoniskt och levande samtidigt som det känns lyxigt och elegant. Ett stengolv är perfekt för att skapa den där lyxiga och naturliga känslan i ett hem.

Naturmaterial – en naturlig lyx

Nu för tiden finns det massor av material att välja mellan när man ska inreda hemmet och därför finns det goda chanser att anpassa stilen efter sin budget och sina preferenser. Men naturmaterial har en viss charm oavsett tidsålder och trend. Med sitt naturliga ursprung har de, till skillnad från tillverkade material, en exklusiv känsla då varje naturprodukt är unik. Genom att inkludera mer naturmaterial i hemmet blir hemmet naturligt lyxigt och blir per automatik väldigt personligt och charmigt.

Naturmaterial som fast inredning

Det går utmärkt att ha naturmaterial som fast inredning. Trä och sten är vanliga naturmaterial att ha på väggar och golv. Dock är sten snäppet mer lyxigt och personligt än trä. Att välja ett stengolv till hemmet höjer dessutom värdet på det då stengolv kostar mer.

Om du vill inreda ditt hem med naturmaterial såsom sten, kan du hitta ett stort utbud av fina stengolv hos Stenbolaget för både inomhus- och utomhusbruk. Välj bland material som skiffer och kalksten och välj det som tilltalar dig mest.

Stengolv är dessutom väldigt bra om man vill ha golvvärme då stenplattorna värms upp och sprider en behaglig värme i hemmet. De är dessutom mer säkra att använda ihop med golvvärme då andra material som plastgolv kan innebära en ökad brandrisk. Välj därför sten både inomhus och utomhus om du vill lägga värmeslingor under golvet och skapa en ännu skönare och lyxigare känsla i hemmet.