Är det dags för hemmet att få sig en uppdatering gällande färg och inredning? Härligt! Inför hösten 2020 är inredningstrenderna nämligen mycket tilltalande och det finns många spår av 70-talet att spinna vidare på. Här är det medvetenhet och elegans som kommer att stå i fokus och vi väljer bort de perfekta och stilrena möblemangen för en mer rustik och harmonisk inredning. När det kommer till färger är det mörka och murriga nyanser som gäller och återigen gör sig 70-talet tillkänna genom sitt storblommiga mönster.

Dova färgskalor och valnöt

Vill du verkligen se till att hålla inredningstrenderna i år är det viktigt att du gör rätt val när det kommer till färger. Det gäller både färger på inredning och tyger, men även färgerna som du har på väggen. Är du riktigt modig ser du till att anlita k3måleri.se för att få dina väggar i en skimrande och kastanjebrun färg. Kastanjebrunt är otroligt inne under 2020, men så är även ockragult, buteljgrönt, rosa och orange. Naturligtvis kommer 70-talet även att synas genom sina många dekorationer och inredningsdetaljer i keramik och glas. Furu är något som vi (tack och lov!) hoppar över och valnöt är istället det som gäller.

Sammetstyget har fått konkurrens

Sammet och krossad sammet är tyger som länge varit mycket populära i inredningsvärlden. De senaste åren har det stått klart att det var just sammet som regerade, men under 2020 har det kommit in en konkurrent som är otroligt svårslagen för höstens tema. Det är naturligtvis inget annat än klassisk manchester som vi talar om. Under hösten kommer manchestertyget att pryda allt från dekorationskuddarna i sängen till hela soffor. Tyget är inte bara snyggt, utan är också mycket slitstarkt!

Mängder av kontraster

Gillar du att mixa och matcha kommer höstens inredningstrender att passa dig perfekt. Här blandar vi nämligen hejvilt och låter torrt, strukturerat och strävt gifta sig med skimrande, silkeslent och glänsande. För att det inte ska se ut som en cirkus i hemmet och bli för plottrigt, rekommenderar vi att du ändå försöker att satsa på nyanser inom samma färgfamilj. Vill du ha en ännu saligare blandning ser du till att mixa mellan kalla och varma toner.