Vill du förnya ditt hem utan att behöva göra en kostsam helrenovering? Drömmer du om att få till en unik inredning som speglar din personlighet? Då är tavlor på väggarna perfekt för dig. På några minuter förvandlar du känslan i ditt hem och kan sedan njuta av dina favoritbilder varje dag.

Så skapar du en unik tavelvägg

Det finns många fördelar med att fixa fina väggar. Att investera i posters eller rama in några av dina favoritfotografier är både enkelt och billigt. Hos Frameit.se hittar du allt du behöver för att skapa en stilren tavelvägg. Välj bland bilder i svartvitt och färg och ramar som är minimalistiska eller klassiskt eleganta.

För att lyckas med upphängningen av dina tavlor är det viktigt att hänga upp dem på rätt sätt. Placera tavlorna med jämnt avstånd mellan varandra och se till att överkanten på dem ligger i en rät linje. Ta hjälp av ett måttband och ett vattenpass för att få det riktigt bra. Om du har en riktigt stor tavla är det snyggt att luta den mot väggen istället för att hänga upp den.

Har du fotografier eller tavlor som du vill hänga upp på en vägg är det en bra idé att rama in dina bilder med ramar av samma modell. Det ger ett stilrent intryck och gör att bilderna passar ihop med varandra. Använd gärna passepartout för att skapa en ännu mer genomtänkt och harmonisk tavelvägg.